keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kyllä täällä neulotaan!

Todellakin neulotaan.. Hitaasti, mutta varmasti. Sukkia, lakkeja, tossuja ja sen sellaista.. Asunnon myyntiin laitto ja uuden suunnittelu on vienyt turhan paljon aikaa kutomiselta. Yövuoroissakin on ollu niin kiirettä ettei kudelmaa ole ehtinyt edes esille kaivaa. Mitään isompaa työtä ei ole tullut aloitettua, mutta mietinnässä on useampi. Äitin pari vuotta sitten kädentaitomessuilta valitsema BC Garnin Soft lanka suunnittelee pääsevänsä Vitamin D:ksi, mutta katsotaan. Siskon pojalle aloitettu kevätneulee tökkii ja pahasti. Se ei vain jotenkin kiinnosta yhtään.. Edellisessä sukkapostauksessa esitellyt vihreät Clandestine sukat on vähää vailla valmiit ja voisi siis alkaa katsella uutta sukkamallia sukkia.rakkaudella. -kirjasta. Mutta niitä valmiita:

Nämä menivät kaverin uudelle tulokkaalle, ihanalle pikku miehelle viemisiksi. Isot näyttivät olevan jalkaan, mutta pikku jalat kasvavat nopeasti.


Ohje: Oh! Baby Baby Booties by Judy Nemish
Lanka:  Schachenmayr cotton bamboo
Puikot: KnitPro lyhyet sukkapuikot 3mm
Menekki: 20g

Sitten oli vuorossa vierailu kummitytön ja hänen uuden pikkuveljensä luona. Molemmat saivat saman tyyliset kesälakit. Puuvillalanka oli ihanaa neuloa, mutta valitettavasti käytössä löpsähtää aika lailla. Kuviakin yritettiin ottaa mallin kera, mutta vauhti oli niin kova ettei yhtäkään hyvää kuvaa saatu aikaiseksi :) Kukka tekastu omasta päästä ja keskellä ihana kuvissa huonosti näkyvä kukka nappi <3 Pipon malli istui lapsen päähän todella hyvin!Ohje: Poppy by Justine Turner
Lanka: Schachenmayr cotton bamboo
Puikot: KnitPro 3mm pyöröt
Menekki:  40g

Ja sitten pikkuveljen malli... Lakki oli sen verran iso vielä, ettei mallin päässä sitä voinut kuvata.

Ohje: Aviatrix baby hat by Justine Turner
Lanka: Schachenmayr cotton bamboo
Puikot: KnitPro 3mm pyöröt ja lyhyet sukkapuikot
Menekki: 30g

Semmosia pikku töitä on valmistunut. Nyt otan sukan tekeleen kainaloon ja painun parvekkeelle auringon paisteeseen, ihanaa!


 

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi kuinka ihania pikkuisten juttuja!

Neulisti kirjoitti...

Ihania pikkuneuleita. Nuo töppöset on niin parhaat. Pitänee itsekin pistää puikoille toinen pari.

Elina kirjoitti...

Kiitos Sanna ja Neulisti. Pieniä juttuja on mukava tehdä aina välillä. Jaksaapas miettiä sitten taas isompiakin töitä.

Unknown kirjoitti...

Hei. Teetkö tilauksesta tollasen Aviatrix-pipon?
-Tiina-