maanantai 21. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Meinasinpas jo ihan unohtaa.. Sain Lankakaaos -blogin Hannalta haasteen vastata 11 kysymykseen. Haasteeseen kuuluisi myös keksiä itse uudet 11 kysymystä sekä haastaa 11 bloggaajaa. Kiitos Hanna haasteesta! Vastaan kysymyksiin, mutta jätän jakamatta sen eteen päin, koska seuraamissani blogeissa ei mahda enää olla 11 ihmistä, jotka eivät olisi jo vastanneet tähän haasteeseen. Seuraavalla kerralla lupaan olla reipas ja jakaa haasteen eteen päin. Ja, jos joku tietää ratkaisun tähän ongelmaan, etten saa tehtyä kappalejakoja niin otan vinkit kiitollisuudella vastaan!

1. Kuka on sinun eniten ihailemasi henkilö ja miksi? Tähän täytyy vastata että mummuni eli äidin äiti. Hänellä on ihailtava elämän asenne.  
2. Mikä on tavara, jota ilman et voisi elää? Televisio?? Ei en voi vastata sitä.. No sitten varmaan sohva :) Ja ehkä myös kalenterini, ilman sitä en tietäisi edes milloin mennä töihin.  
3. Mikä on lempivuodenaikasi? Kyllä se taitaa olla kevät tai kesä... Pakko valita, niin kevät!  
4. Jos saisit vuorokauden aikaa tehdä ihan mitä vaan, mitä tekisit? Jos vastaan heti ensimmäisen mikä tuli mieleen, olettaen että tämä ei ole viimeinen vuorokauteni, niin shoppailu ilman raharajoja. Kamalaa, että kuulostan pinnalliselta, mutta se nyt oli kuitenkin ensimmäinen joka tuli mieleen :)  
5. Mikä on lempijuomasi? Vesi  
6. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi ja toteutuiko se? Luulen, että sairaanhoitajan ammatti tai yleensä hoitajan ammatti oli minulla melko ensimmäisiä, joita olen maininnut. Ja sairaanhoitajahan minusta tuli. 7. Mikä on lempijuhlasi? Joulu ja juhannus  
8. Onko sinulla jokin hassu tapa, jonka teet toistuvasti? Ei kai ehkä mitään hassua.. Tätä pitäisi kai kysyä joltakin muulta. Varmaan semmoinen yleinen naaman vääntely jotain juttua kertoessa :)  
9. Jos saisit elää jonkin hetken elämästäsi uudelleen, mikä se olisi? Lukioaika. Opiskelisin ahkerammin ja sivistäisin itseäni paremmin ja hankkisin paremman todistuksen. Ihan vain itseni vuoksi.  
10. Mikä saa sinut ilahtumaan varmasti? Yleisesti lämpö ja aurinko ja jos pitää jokin konkreettisempi mainita, niin matka jonnekin, vaikka ihan kotimaassa.
11. Mikä asia sinut on viimeksi saanut nauramaan? Ihana siskoni poika

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Huomenta! Mäkin olen tuskaillut kappalejaon yms. kanssa :D Sen saa niin, että vaihtaa vasemmasta yläkulmasta sen näkymän "luo" (vai mikä oli, mutta siis se näkymä, missä EI ole sitä koodikieltä). Tai sit oli toisinpäin (?). Joka tapauksessa, niitä vaihtamalla onnistui mulla :)
Mukavaa viikkoa!

Elina kirjoitti...

Ihanaa!! Kiitos Hanna. Sieltähän se onnistui. En olisi kyllä itse keksinyt.