torstai 29. joulukuuta 2011

Ei siitä sukkaa tullut...

Kovalla innolla aloitin, mutta siihen se into lopahti heti alkuunsa niin kuin monesti ennenkin. Ei minusta ole sukantekijäksi! Muiden blogeja seuratessa vähän jo innostuin sukan teosta, ainakin henkisesti. Ostin Cascaden ihanaa ohutta petroolin väristä Heritage sukkalankaa. Innostus kasvoi entisestään ja rohkeasti aloitin sukat kärjestä, ensimmäistä kertaa. Kärki tehty ja tekniika opeteltu, mutta mitäs nyt. Yhtä tylsää kuin ennenkin. Mummu saa siis edelleen hoitaa tätä sukka sarkaa ja odottelen sukkainnostuksen uutta tulemista.


En ole muuten koskaan ajatellut erikoisemmin sitä, että talvella saisi huonompia kuvia, vaikka useammat ovat siitä asiasta blogeissaan maininneet. Olen kuvannut parin vuoden ajan kaikki neulomukseni ihan vain itselle muistiin. Omaan käyttöön vähän huonommatkin kuvat ovat välttäneet. Mutta nyt tänne kuvatessa, otin lukuisia kuvia eikä mikään kelvannut. Joku oli kuitenkin nyt valittava, eikä se häävi ole.. Mutta kuva kumminkin.

Mutta kuulkaas...! Sukkaprojektin päätyttyä heti alkuunsa voin alkaa siis suunnitella jotakin uutta. Suunnittelu ja lankojen valinta on ehkä jopa paras vaihe koko neulontaprojektissa. Joten taidan mennä penkomaan lankavarastoja löytääkseni itseni huomenna hipelöimästä lankoja Lumoavan langan hyllyjen edestä. Niinhän siinä aina käy ja lankavarasto sen kuin kasvaa :)

2 kommenttia:

amuk kirjoitti...

Heritagesta saa myös vaikka ihania huiveja...

Annuliina kirjoitti...

Mie myös ihastelen toisten tekemiä sukkia, mutta jotenkin en inspiroidu itse niitä tekemään.. Onneksi joku toinenkin tuntee samoin. Opettelin kyllä magic loopin kärjestä aloitettuna kahdelle sukalle (olipas monimutkaista), hauskaa oli, mutta en silti innostunut. Tosiaan jätetään mummoille sukat ja neulotaan itse muita ihania! :)