lauantai 31. joulukuuta 2011

... siitä tulikin villahousut!

Kyllä! Sinne minä taas onnellisena astelin, lankakauppaan. Lisää lankoja hamstraamaan.. Kolmeen projektiin tuli ostettua langat. Ihastelin kotona kaikkia ihania värejä ja sitä ihanaa merinovillan pehmeyttä. Olen täysin myyty! Puikot lensi kuin itsestään, kun aloitin siskon pojalle villahousuja Dropsin Baby Merino -langasta. Ruskeaa limen vihreillä raidoilla. Kyllä kelpaa pojan nukkua päikkäreitä ulkona :)


Seuraavana projektina aion tehdän Vilman ohjeella ihanan Heddan . En ole vielä valinnut mallia, mutta ehkä alan kallistua siihen hieman löysempään versioon. Ostin jopa kahta lankaa, joista saan valita. Dropsin Merino Extra Fine pinkki ja tumma lila. Kuvassa värit näyttävät paljon vaaleammilta kuin luonnossa. Vika lienee jälleen kuvaajassa.. Saan harvoin aikaiseksi mitään sellaista neuletta, jota kuitenkaan haluaisin itse pitää. Saan varmaan jonkinlaisen yliannostuksen jo neuloessa :) Yleensä itselle tehdyt menee edelleen jakoon, joten katsotaanpas miten käy Heddan kanssa.


Joulun pyhinä tuli väkerrettyä kauan Ravelrysta ihailemani pöllö. Ohje oli simppeli ja valmista tuli nopeasti. Eteneminen vain tyssäsi täytteen puuttumiseen. Nyt sitäkin on hankittu ja pitäisi antaa pöllölle sisukset ja sitten vielä viimeistely. Silmien värejä olen pohtinut pitkään. Ohjeen valkealla pöllöllä mielestäni on sievimmät silmät, joten nyt vain jälleen niitä lankavarastoja kaivelemaan, jos sattuisi löytymään sopivat värit.


Pauke ulkona vain kiihtyy, kun keskiyö lähenee. Taidanpa käydä parvekkeelta kurkkaamassa minäkin osani raketeista ja ehkä kippistän yhden juomankin vielä Uuden Vuoden 2012 kunniaksi. Joten kippis ja hyvää Uutta Vuotta!!

2 kommenttia:

amuk kirjoitti...

Minä tulin vastavierailulle tähän blogiisi ja kuten ehkä huomaat innostuin kovasti. Olet niin uusi blogimaailmassa etten ole aikaisemmin löytänyt tietäni tänne. Jatka samaan malliin. Kivoja neulomuksia :)Nuo villahousut ovat mitä mainioimmat .

Elina kirjoitti...

Kiitos kiitos :) Kylläpäs oli mukava lukea blogini ensimmäisiä kommentteja.