perjantai 3. helmikuuta 2012

...pieni mutka kaupungilla...

Vapaapäivä ja kappas vaan taas tuli käytyä lankakaupassa. Vihdoin sain päätettyä langat neuletakkiini. Kiitos siitä kuuluu aiemman postauksen kommentoijalle Amukille, joka "tökkäsi" minua hieman kallistumaan Cascade Wool 220 -langan suuntaan, joten sen valitsin. Värinä on tumma lila, joka on varsinkin lunnon valossa katsottuna aivan ihanan värinen. Lumoavassa langassa on helmikuun ajan Dropsin sukkalangat -25%, joten sekin piti tietysti käyttää heti hyödyksi, siinähän säästää :) Mukaan tarttui Dropsin Delight -lankaa 4 kerää kahdessa eri värissä.


Nyt pitäisi tehdä Cascadesta pikainen mallitilkku, jotta saa valittua oikeat puikot ja sitten pääseekin uuden neuleen kimppuun. Viltti korville ja puikot suhisemaan, on se vaan niin ihanaa!!

1 kommentti:

amuk kirjoitti...

Oi kivaa että päädyit tuohon lankaan :) Tulet varmasti ihastumaan, sitä on ihana neuloa ! Vaikka ohjeessa sanotaan että lankaa pitää pestä käsin, niin laiskana en ole sitä totellut. Pesen pesukoneen villapesu -ohjelmalla omat neuleeni jotka on neulottu tuosta langasta ja lanka ei ole ollut moksiskaan. Kokeile ensin laittaa mallitilkku koneeseen ja testaa sillä <3