sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Se valmistui!

Lapis Yoke on saatu valmiiksi ja se on aika ihku :) Siskolle meni ja se tykkäs.Ohje: Lapis Yoke by Hannah Fettig
Lanka: Drops Merino Extra Fine
Puikot: KnitPro 5mm ja 4mm pyöröt
Menekki: 390g

Pusero oli tosi kiva ja nopea neulottava. Ohjekin oli helppo. Ainut vaan, että puserosta vaikutti tulleen vähän pieni.. Eli vaikka tiheys täsmäsi ohjeeseen, niin valmiista puserosta tuli melko reilusti pienempi annettuihin mittoihin verrattuna. Kastelun ja pingotuksen jälkeen sain kyllä aika kivasti lisämittaa puseroon, joten koko oli lopulta sopiva. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Neulasin myös yövuorojen ohessa parit perussukat. Sukat lähtevät lämmittelemään serkun poikien jalkoja ja näillä pakkasilla villasukat tulevat kyllä tarpeeseen. Ei oo kauaa, kun huutelin ettei musta tuu sukkien kutojaa, mutta aina ne ny parit lasten sukat saa tehtyä. Isommat on sitte jo toinen juttu.. Tämän sanottuani ihmettelen kyllä tuossa lattialla pussissa nököttäviä sukkalankakeriä, joista ajattelin tekeväni itelle pitkät ihanat sukat. Mutta saa sitähän aina ajatella ja suunnitella :) Ehkä se kaikki on eniten kiinni vaan inspiraatiosta.


Ohje: Omasta päästä
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2.5mm
Menekki: 96g

Viimein valmistui myös viimeinen joululahja... Iskälle tekemäni pipo koki karmean kohtalon langan loppuessa viime metreillä kesken. Lankaa piti tulla lisää kauppaan ennen joulua, mutta eipäs tullutkaan, joten lahjaksi annettiin lupaus valmistuvasta piposta. Nyt pipo on kuitenkin valmis ja siitä tuli mielestäni käyttäjänsä näköinen. Inspiroijana toimi Gentlemen's fancy sock, josta syntyi pohdinnan jälkeen tämä pipo.


Ohje: Omasta päästä, pintaneuleidea Gentleman's Fancy Sock -ohjeesta
Lanka: Drops Baby Merino kaksinkertaisena
Puikot: 3.5mm
Menekki: n.110g

Ihanaa, saan alkaa suunnittelemaan taas uusia tekemisiä. Kaikki kopan pohjalla uinuvat keskeneräiset unohdetaan sujuvasti tässä hetkessä ja niistä ei puhuta.. Uusi neuletakkimalli on katseltuna! Siis mallitilkun kimppuun ja langan valintaan.

Ei kommentteja: